Çiçek Kardeşler İnşaat 2 Projesiyle Sign Of City 2019 Ödüllerinde Finalde!

Kentlere iz bırakan mimari eserlerin yarıştığı Sign of City Awards; gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden ve değerli akademisyenlerden oluşan jürisi, şeffaf oylama sistemi ve dünyadaki gelişmelerin takip edilerek belirlenen kategorileri ile gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışma platformudur.

Geçtiğimiz yıl 6.sı düzenlenen ve 5 ana kategoride gerçekleşen ödüllerde Çiçek Evler Mavi Yaka ve Çiçek Plaza Projelerimiz “En iyi Konut” ve “En İyi Ofis” kategorilerinde yarışmıştır.

Finale kalmak için 3 aşamalı bir değerlendirme sürecinden geçilen yarışmaya 14 bin 500 metrekarelik yaşam alanına, önü hiçbir zaman kapanmayacak deniz manzarasına, yüksek kaliteye ve özgün mimariye sahip Çiçek Evler Mavi Yaka projemiz, “En İyi Konut” projeleri kategorisinde katılmıştır.

İzmir’in en merkezi lokasyonu Bayraklı’da yer alan Çiçek Plaza projemiz ise “En İyi Ofis” kategorisinde yarışmış, eşsiz tasarımı ve sosyal olanaklarıyla yarışmaya prestij katmıştır.

Her iki projemiz de tamamlanan projeler arasında finale kalan Premium Projeler arasında yer alarak yarışmayı tamamlamıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir